Poronpolku

SYYSRETKI PORONPOLULLE

Sunnuntaina 25.9.2016

Poronpolku polveilee järvien ja lampien välissä pitkin metsäisiä harjuja, kiipeää joskus kalliollekin. Kun reitille osuu suo, kuljetaan pitkospuilla, silloin eivät kengät kastu. Pidemmällä reitillä ylitetään salmi kapulalossilla tai soutuveneellä. Elämyksiä on lapsillekin. Maahisten ja peikkojen valtakunta, Pirunlinnan kalliomuodostelma, on kaikkien reittien varrella samoin kuin Hämeen luontopiste, joka tarjoaa nähtävää ja koettavaa. Kaikki osallistujat saavat Poronpolun kunniakirjan.

Reittien vaihtoehdot

Valittavana ovat viitoitetut reitit 5 km tai 13 km, joita kuljetaan omatoimisesti pieninä ryhminä.

Lähtö

Reissuun lähdetään klo 8.30 Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon luota ja palataan samaan paikkaan klo 18.00 mennessä. Matkaa tehdään liikennöitsijä Ari Mattilan tilausbussilla.

Osanottomaksu

Hinta aikuisilta on 35 euroa ja 7-15 vuotiailta 29 euroa. (Lapset vain aikuisten kanssa.)

Matka maksetaan matkalla käteisellä. (Ei sisällä vakuutusta.)

Ota mukaan

Omat eväät reppuun, muista myös vesipullo. Makkaraa voi paistaa tulentekopaikalla, joka on pidemmän reitin varrella. Reitillä on myös huoltopisteitä, joilta voit ostaa juomista ja haukattavaa, Pirunlinnasta myös lettuja. Ota siis pikkukukkaro taskuun. Reilut retkikamppeet ylle sään mukaan, kunnon kengät jalkaan, eväsreppu selkään ja menox.

Tulosta esite täältä.

Sitovat ilmoittautumiset 9.9. mennessä

Riitta-Liisa Ahoniemelle puhelimella: 040 7386042

tai sähköpostilla: riittaliisa.ahoniemi@gmail.com

Retken järjestävät TAKU ja TUL:n Tampereen piiri

Lisätietoa: www.poronpolku.fi