Hinnasto

Taku tarjoaa monipuolista liikuntaa edullisesti

Tampereen Kuntoliikunta tunnetaan monipuolisena liikunnan seurana. Tällä hetkellä jäsenille on tarjolla 18 liikuntaryhmää. Retket ja tapahtumat täydentävät toimintaa. Osaan ryhmistä voi osallistua pelkällä jäsenmaksulla, osasta ryhmiä peritään erillinen lisämaksu.

Liittyminen TAKU:n jäseneksi tapahtuu maksamalla jäsenmaksu. Erillistä liittymismaksua ei ole.

Jäsenmaksu on kaikilta 40 euroa kevätkaudelta ja 40 euroa syyskaudelta. Maksuista lähetetään jäsenrekisterin mukaan pankkisiirrot postin kautta kevään ja syksyn toimintakalentereiden mukana. Jäsenmaksun voi maksaa myös yhtenä eränä.

Uudeksi jäseneksi liittyvä antaa henkilötietonsa sen ryhmän ohjaajalle, johon on liittymässä. Hänelle postitetaan uuden jäsenen kirjeen mukana pankkisiirtolomake ja maksuohjeet.

Jäsenmaksulla voi osallistua seuraaviin 10 ryhmään:

• Jumpat 3 ryhmää
  • venyttely
  • lentopallo
  • boccia
  • kuntopiiri
  • kuntosali
  • kuntotanssi

Erillinen lisämaksu 15 euroa kevätkaudelta ja 15 euroa syyskaudelta peritään seuraavissa ryhmissä:

• jooga
  • Chiball
  • lavatanssi
  • tanhut
  • sählyn 3 ryhmää.

Lisämaksua varten jaetaan ryhmissä pankkisiirtolomakkeet. Henkilö täyttää lomakkeeseen nimensä ja ryhmän nimen ja palauttaa alimman kappaleen ryhmän ohjaajalle ennen maksamistaan.

Lisämaksu maksetaan vain kerran siihen ryhmään, johon ensimmäiseksi ilmoittaudut.

Lisämaksun maksaneet voivat osallistua myös pelkän jäsenmaksun ryhmiin.

Muut maksut

Shindosta ja Laviksesta peritään 5 euron kertamaksu.

Retket ja tapahtumat: hinnat ilmoitetaan erikseen.

Vapaajäsenet maksavat vain lisämaksun 15 euroa kevät- ja syyskausilta, mikäli osallistuvat johonkin lisämaksua edellyttävään ryhmään.